Praktisk information

Vilkår og priser

Hos mig får du en gratis uforpligtende første samtale af 20-30 min. varighed, hvor vi tager en snak om dine behov, og hvilke forventninger du har til mig. For at jeg kan hjælpe og støtte dig bedst muligt, er det altafgørende for vores samarbejde, at det er baseret på god kemi og tillid.

Jeg tilbyder online coaching forløb over Zoom eller efter ønske. En coaching session varer ca. 60-90 min.

Priser:

Alle priser er excl. moms.

Afbud:

Skal ske senest 24 timer før aftalte tid og senest kl. 12 dagen før. Ved senere afbud opkræves det fulde beløb for sessionen.

Betaling:

Foregår via MobilePay eller ved bankoverførsel.
Betaling sker efter endt session.

Tavshedspligt:

Jeg har 100% tavshedspligt og følger desuden (International Coach Federation) ICF´s etiske regler.

Hvad er livskvalitet?

Livskvalitet er en værdi i sig selv, da det handler om blandt andet at opleve glæde, mening, tilfredshed, tryghed, samhørighed, bruge vores personlige styrker, føle interesse, mestring og engagement. Livskvaliteten kan ses som en kombination af helbred, livsstil, netværk og social støtte.

Hvad er livsglæde?

Livsglæde er glæde ved livet. At man har en generel tilfredshed på de fleste områder i sit liv. At man har en grundfølelse af at være glad og tilfreds med livet. Selvfølgelig vil der være dage og perioder, hvor livet driller, det er helt normalt, men i det store og hele er man glad, sund og tilfreds.